Første fellestrening!

Postet av Aktiv Bedrift den 17. Jan 2014

Klokken er 16.15 torsdags ettermiddag den 16.januar 2014. Temperatueren er så vidt på plussiden og skumringstimen er i gang. Utenfor Atterås står 13 spreke og veldig spente deltakere, klar for første fellestrening med fysioene Yngve og Arild fra Bergen Idrettsklinikk.

Dagens økt er en intervalløkt. Ti kortintervaller på 1 minutt hver og alle skal gjennomføres i en seig og lang oppoverbakke. Spente setter gjengen avgårde mot Storetveit. Turen bort går i raskt gangtempo og er dagens oppvarming. Så langt henger alle med og praten går lett. Øystein sier han er veldig glad for at Atterås har gått i gang med Aktiv Bedrift. "Når du får poeng og har et opplegg rundt treningen, er det mye lettere og komme i gang og også å fortsette med treningen", sier han.

Framme på Storetveit er det klart for litt lett uttøying før alvoret setter inn. Øvelsene går som en lek og latteren sitter løst!Så er det klart for intervallene. De første fem er fort unnagjort og innsatsen er det ingenting å si på. Etter tre minutterts aktiv pause er det klart for de fem siste. Ørn med flere har måttet hive jakken og praten har stilnet av. De siste fem kjøres i gang. Alle gir i jernet og oppover bakken hørs pusting og pesing. Tre er unnagjort og kun to gjennstår. Roald prøver å snike seg unna, men blir fort hentet inn av Arild, og tar det hele med et smil! innsatsen skrus opp enda et hakk og plutselig er også de to siste intervallene gjennomført!

Slitne, men smilende, er det en fornøyd gjeng som trasker tilbake til Atterås. En times trening er gjennomført og alle fullførte med glans! Jofrid er fornøyd med innsatsen og sier; "Dette er jo en gavepakke sendt fra himmelen det!". Gikk du glipp av fellestreningen? Førstkommende torsdag, 23.januar, har du en ny sjanse! Da blir det skadeforebyggende trening inne på Atterås, så ta på deg treningstøy og vær klar kl. 16.15!

Vell møtt! 

MVH 
Veileder Linda, Bedriftsidretten Hordaland

PS: Fotografen beklager den dårlige bildekvaliteten!

1 Kommentar

Kommentarer

  • Benedicte Hellan

    Selv takk for god oppmuntring og motivasjon 😊Ser fram til nye felles økter👍

    18 januar 2014

Logg inn for å skrive en kommentar.