Hvordan får du poeng?

Postet av Aktiv Bedrift den 19. Mai 2014

Under aktivitetskampanjene genererer aktivitet poeng til deg og laget ditt!

Du får fra 1-3 poeng pr registrerte aktivitet og kan oppnå maks 3 poeng totalt pr dag.
Dersom du skal få poeng må du minimum være fysisk aktiv i 30 minutter om dagen.

Vi har alle ulikt utgangspunkt. Noen av oss er svært aktive, mens andre ikke har vært i aktivitet på flere år. Regelen er derfor at man yter innsats ut fra eget nivå, slik at puls øker og du blir andpusten og/eller svett. For noen vil dette være å ta på seg joggeskoene og gå en tur på 30 minutter, mens det for andre vil være synonymt med en times løpetur.

Aktivteten kan være 1x30 minutt eller mer, eller 2x15 minutt i løpet av dagen, men husk å registrere slik at det blir totalt 30 minutter. Her er et eksempel:

Du gjennomfører 15 minutter gåtur og sykler i 15 minutt senere samme dag. Aktivitetene slås sammen og du registrerer EN ØKT med "Andre aktiviteter" i 30 minutter, og vips så har du oppnådd 1 poeng! Hadde du registrert 2 økter "Andre aktiviteter" à 15 minutter hver ville dette ikke gitt noen poeng selv om aktiviteten loggføres i din treningsdagbok.

For å se poengskala sjekk ut fanen Kampanjen.

Lykke til!

4 Kommentarer

Kommentarer

 • SKAGEN GEIR ARE

  21 september 2015
 • Thomas Bjerkvoll

  Denne poeng sammen regningen var teit......

  29 september 2015
 • Maj E D Vangli

  Hei. Kampanjen starter 21.september. men hvis man skriver inn aktivitet før 21.september får man jo poeng for det også. Det blir jo feil?

  04 oktober 2015
 • Forsvarets Høgskole

  Hei Maj. Det er ingen som har fått poeng før 21. september. Selve poengtallet på din side er klikkbar. Klikk på den, så får du opp listen over de dager du har fått poeng. Dine første poeng fikk du 21. september.

  06 oktober 2015

Logg inn for å skrive en kommentar.