Har du lastet ned APPen?

Postet av Aktiv Bedrift den 16. Mar 2015

Vi er også på iPhone og Android!

Aktiv Bedrift har lansert helt nye og oppgraderte apps til både iPhone og Android!

Denne appen er laget for at du som Aktiv Bedrift deltaker enkelt skal kunne registrere nye aktiviteter mens du er på farta. Appen er gratis og det er samme brukernavn/e-mail og passord som på nettsiden.


Last ned!Appen
Logg enkelt inn med ditt brukernavn og passord. Deretter kan du registrere din aktivitet, enten manuelt eller via GPS tracking!


3 Kommentarer

Kommentarer

 • Geir Ludvig Rønning

  Bra...

  13 januar 2017
 • Kjersti Aas

  Håper dere får til at det går ann å ta sync med Strava,som er mest populært blant oss som sykler. Det går nemlig ikke å bruke Strava samtidig med aktiv bedrift appen og jeg må registrere alt manuelt. Har prøvd appen på Android og den er meget ustabil å unøyaktig. Det må og gå ann å få registrert nøyaktig distanse og sekunder. Hvis man skal drive å runde av hele tiden så blir det feil i lengden.

  30 mai 2017
 • Svein Østvang

  Hei Kjersti. Vi tester ut samarbeid med ulike leverandører av treningsapper, og det er ikke alle som fungerer like bra mot våre sider. En av utfordringene er å få samkjørt aktivitetslister. Vi jobber med å se på dette, og vil komme tilbake hvis Strava blir aktuell. I mellomtiden sjekker jeg problemene du nevner om bruk av flere apper samtidig.

  31 mai 2017

Logg inn for å skrive en kommentar.